Overnatting og mat under Basecampen

Det finnes flere ulike alternativer for overnatting og mat under Basecampen.

Vi er så heldige å ha et veldig godt samarbeid med både Eidsbugarden hotell og Fondsbu, og det er derfor mulig for våre deltakere å bo på begge disse stedene. Stedene har en ulik profil, og du kan derfor velge det som passer best for akkurat deg og dine venner. Overnatting bestilles direkte hos hvert enkelt overnattingssted.

Vi kommer også til å lage en skikkelig teltcamp på området mellom Eidsbugarden hotell og Fondsbu.  For de som telter vil det være mulig å kjøpe matpass for hele helgen på Eidsbugarden hotell eller Fondsbu, eller grille på bålplassen vi setter opp.  Du kan selvsagt også velge å lage din egen mat. 

Festivalpass er ikke inkludert i pakkene med overnatting, dette må du derfor kjøpe i tillegg. 

Eidsbugarden hotell (post@eidsbugarden.net)  

Historiske Eidsbugarden hotell ble totalrenovert og gjenåpnet i 2014. Hotellet ligger ved Bygdins bredde og har en fantastisk utsikt fra spisesalen.
Hotellet holder gjennomgående høy standard med oppredde senger, dusj og bad på alle rom.

            

Fondsbu Turisthytte (post@fondsbu.no) 

Fondsbu er en turistforeningshytte eid av DNT Oslo og drevet av bestyrer Solbjørg Kvålshaugen. Hytta er kjent for sin gode stemning, trivelige atmosfære og gode kjøkken basert på lokale råvarer. Enkel standard på rommene med bad/wc på gangen eller rimelig overnatting på sovesal

            

Overnatting i telt og lavo. 

Vi kommer til å lage en skikkelig teltcamp under Heftye Basecamp 2019. Dersom du ønsker å gjøre oppholdet under Basecampen så rimelig som mulig eller ikke får plass på Fondsbu eller Eidsbugarden så er det muligheter til å sette opp både telt og lavo på et preparert området rett i nærheten av Eidsbugarden hotell/Fondsbu. Det er dusj (mot betaling) og toalett fasiliteter for teltere på Fondsbu

Dersom du ønsker å unne deg litt god mat under campen og slippe å lage den på primus, så har du mulighet til å kjøpe matpass for hele helgen enten på Fondsbu eller på Eidsbugarden hotell. Dette må bestilles direkte fra Fondsbu/Eidsbugarden i forkant av campen. Vi kommer også til å lage en skikkelig bålplass i nærheten av teltcampen slik at det blir mulig å grille for de som ønsker det.