Leie av utstyr til topptur

Leie og lån av utstyr

Har du ikke så mye erfaring med toppturer?  Har du lyst til å teste det å gå på topptur, men mangler utstyret? Er du en erfaren toppturentusiast, men har lyst til å teste ut litt nytt utstyr?

Uansett bakgrunn så vil det være mange muligheter når det gjelder utstyr under Heftye Basecamp. Det vil være mulig å leie utstyr for hele helgen, eller teste demoutstyr for kortere turer.

Leie av toppturutstyr

Vår lokale samarbeidspartner Intersport på Filefjell gir dere en god pris på utstyrsleie under arrangementet. Her kan dere leie full pakke med både ski, støvler og staver for hele helgen slik at du får fullt utbytte av hver eneste tur.

Skipakke inkludert ski, feller, støvler og staver, koster 949,- for hele helgen, enten du kommer torsdag eller fredag. 

Når man beveger seg i høyfjellet vinterstid, er sikkerhet veldig viktig. Vi er derfor veldig glade for at Intersport Filefjell også gir dere muligheten til å leie skredpakke for hele helgen. Dette er obligatorisk utstyr på alle våre guidede turer, og vi anbefaler også alle som går på tur alene å utstyre seg skikkelig.

Skredpakke inkludert sender/mottaker (skredsøker), søkestang og spade koster 399,- for hele helgen.

For å bestille utstyr kan du ta direkte kontakt med Intersport Filefjell på post@filefjell.intersport.no

De vil da reservere utstyr i riktig størrelse for deg. Du kan enten plukke opp utstyret på vei inn til Eidsbugarden eller få det utdelt i resepsjonen på hotellet torsdag kveld. Betaling direkte til Intersport Filefjell.

Lån av demoutstyr

Salomon Norge stiller med demo utstyr under Basecampen, og du har mulighet til å teste det siste av toppturutstyr fra Salomon helt gratis.  Dersom du ønsker å låne utstyr kan du ta kontakt med leverandørene i deres stand utenfor Eidsbugarden hotell. Demoutstyret vil være tilgjengelig både fredag, lørdag og søndag. Det er mulig å låne utsyr på kortere turer slik som våre felles turer eller andre små turer i nærområdet.

Du bør ha egne støvler da leverandørene i hovedsak stiller med ulike typer ski.