Heftye 7Tindar

En fjellcamp for alle som liker å løpe. 

Løping i spektakulær norsk natur blir stadig mer populært, og vi i Heftye Opplevelser har tatt dette på alvor. Vi har dratt i gang et helt nytt campkonsept, nemlig Heftye 7 Tindar. Dette er en camp for absolutt alle som liker å løpe, og arrangeres på Eidsbugarden i Jotunheimen helgen 06.07.17 – 09.07.17. Denne helgen vil vi ha fokus på løping i naturen, på sti og i terreng, og det finnes vel knapt noe vakrere sted å løpe enn omgitt av høye fjell på Eidsbugarden.

Har du tenkt på å begynne med løping i terreng fremfor asfalt og grus? Har du lyst til å komme i bedre form men vet ikke helt hvordan du skal starte? Har du vurdert å melde deg på et terrengløp men vet ikke helt hvilket som passer for deg? Synes du det ser spennende ut med ultraløp men synes de er litt langt? Er du glad i å være i fjellet, men synes det er slitsom å gå med tung sekk og tunge støvler? Har du lyst til å bli kjent med mange andre mennesker som også elsker å løpe i norsk natur? Da er dette campen for deg!

I løpet av campen har du mulighet til å bli med med på flere ulike kurs og aktiviteter knyttet til løping i terreng og trening.
På ettermiddagene og kveldene vil det bli spennende foredrag og fremvisning av flotte filmer relatert til temaet.
Det vil også bli sosiale aktiviteter som løser opp stemningen og sørger for at du har fått mange nye løpevenner når helgen er over.

Vårt mål er at du i løpet av campen skal kjenne på mestringsfølelse, la deg inspirere og sette deg nye og spennende mål.

Under campen finner du både overnatting og mat på Eidsbugarden hotell eller Fondsbu

Høydepunktet under campen vil være fjelltoppløpet 7 Tindar som arrangeres på lørdagen. Sju Tindar er et løp som passer deg uansett ambisjoner eller form. Felles mål for alle er å komme seg til flere av toppene i nærområdet rundt Eidsbugarden.

Det vil være to ulike klasser i løpet slik at alle kan stille til start. En klasse for de som ønsker å løpe fortest mulig over alle toppene og en klasse for de som ønsker å ta det som en tur.

Dersom man velger å løpe alle syv toppene er løpet ca 25 km og har 1600 høydemeter stigning, litt avhengig av hvilket løypevalg man gjør. Dersom man ikke ønsker å løpe alle toppene er det mulig å være med på poengløpet. Her er alle toppene gitt ulike poeng, og man kan ta så mange man ønsker.

 

Vi jobber med å få på plass kursledere og foredragsholdere. Komplett program kommer når arrangmentet nærmer seg. Vi kommer til å poste nyheter på facebook og hjemmesiden etterhvert som brikkene faller på plass. 

 

 

            Eidsbugarden-sommer-6